·  TEL. 933 073 413 · EMAIL a8013159@xtec.cat
 · 

Projectes i premis

ApS (Aprenentatge i Servei comunitari)


Fem amics al Concha Espina

 

 

“Fem amics al Concha Espina” és un projecte d’Aprenentatge i Servi Comunitari -basat en el treball cooperatiu entre els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Concha Espina i l’Institut Infanta Isabel d’Aragó- que té com a objectius la creació d’un ninot de Carnestoltes per a l’escola d’educació especial i l’elaboració d’un ball.

 

 

Les necessitats bàsiques per tothom

Els alumnes de 4 d’ESO de l’institut Infanta s'impliquen activament en la campanya del Gran Recapte d'Aliments organitzada pel Banc dels Aliments de Barcelona i coneixen la situació de precarietat de les persones sense sostre ateses per la Fundació Arrels. D'aquesta manera, prenen consciència de la situació de crisi que viu el barri i la ciutat i conèixer una via de col·laboració ciutadana al problema de la fam i la manca d’habitatge establint  contacte amb persones voluntàries de les dues ONG.  

Els alumnes de 4 d’ESO han seguit aquest calendari d’activitats:

 

1. Participació en el Gran recapte d’aliments del Banc dels aliments de Barcelona a un supermercat del barri de Sant Martí (novembre).

 

2. Participació en el magatzematge al Banc dels aliments de Barcelona (gener). 

 

3. Visita a Arrels fundació de Barcelona, entitat beneficiària dels aliments del Banc dels Aliments de Barcelona, que atén persones sense sostre. (febrer)

 

 

4. Recollida d’aliments a l’Infanta Isabel d’Aragó (maig)

  

 

Gràcies INFANTA per col.laborar perquè ningú DORMI AL CARRER!!!