·  TEL. 933 073 413 · EMAIL a8013159@xtec.cat
 · 

AMPA i famílies


2 Fotos

Activitats


ACTIVITATS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Col·laborem no només finançant-les, sinó comprovant que es desenvolupin adequadament. Un membre de l'AMPA sempre es troba al centre quan es fan aquestes activitats. A principi de curs s'envia a tots els pares, via Clickedu, un formulari on s'especifiquen les activitats extraescolars previstes per a aquest curs, així com preus, horaris, normes, etc. Les activitats més habituals en aquests darrers cursos han estat les classes de reforç de matemàtiques, física i química, llengües (castellà o català), i conversa en anglès. També hip hop i guitarra. Sempre estem oberts a noves propostes, l'únic imprescindible és que hi hagi un mínim de 8 alumnes interessats, sent el màxim de 15 alumnes per grup.

Acord Infanta i AMPA amb Wellington House Tenim un conveni signat amb l'acadèmia d'idiomes Wellington House per tenir les classes de preparació dels exàmens oficials a preus reduïts (cal presentar el carnet de l'institut). L'oferta inclou quotes mensuals reduïdes a l'acadèmia Wellington House, descompte en el material i matrícula gratuïta. Està dirigida tant a alumnes com als seus familiars. Els descomptes són vàlids a partir de la presentació del carnet de l'institut. Els alumnes que ja estan matriculats a Wellington House poden demanar la reducció ensenyant el carnet de l'institut, que serà efectiva a partir del moment que ho facin.

ACTIVITATS PER A PARES i MARES Col·laborem fent arribar propostes a les famílies, que presenten diferents Departaments de la Generalitat, entitats municipals i diverses organitzacions més.